26-02-2024

Begin zelf een Cirkel van Licht en Liefde

 

 

Het motto van de Cirkel van Licht en Liefde:

 

spreuken/goudentoekomst.gif

 

 

Hoe begin je een Cirkel van Licht en Liefde?

Allereerst dien je te bepalen wat je wilt en er dan echt voor te kiezen. Je probeert geen Cirkel van Licht en Liefde te beginnen, nee, je begint er gewoon een. Of je sluit je aan bij een cirkel. Je doet alles wat nodig is om de juiste mensen te vinden. Misschien heb je al een aantal mensen om mee te beginnen. Zo niet, dan verzamel je de juiste mensen om je heen of je gaat actief op zoek. Actief !!! Kom in actie !!!

Plaats bijvoorbeeld een oproep op deze site. Oproepen op deze site.

Je hebt niet veel mensen nodig. Met drie of vier gelijkgestemde personen heb je al een cirkel. Een cirkel met veel mensen is meestal niet beter. Als je twee gelijkgestemde mensen vindt, zijn jullie al met zijn drieën. Dan kun je regelmatig bij elkaar komen en samen TRANCE-FORMEREN. Bijvoorbeeld eens per week. Dat hoeft niet in een centrum. Dat kan gewoon in je huiskamer.

 

Waar vind je de kennis ???

Om een Cirkel van Licht en Liefde te beginnen en verder te ontwikkelen is speciale kennis nodig. Hoe krijg je die kennis?

  • Je kunt op deze site alle informatie vinden om jezelf en elkaar in te wijden en op te leiden. Er zijn online boeken en TRANCE-FORMATIES die je kunt downloaden. Via de online pagina's kun je per onderwerp commentaar geven, vragen stellen, op elkaar reageren, informatie en ideeën uitwisselen, contacten leggen.

  • Jullie kunnen als groep naar ons centrum komen voor een workshop. Of ik kan naar jullie toekomen. Een kleine cirkel in je huiskamer is meestal zeer geschikt. Dat kan eenmalig zijn, of eens per drie maanden of maandelijks. Al naar gelang de behoefte.

  • Als je zelf alles in eigen hand wilt houden, kun je ook de opleiding tot meester(es) van de Cirkel van Licht en Liefde doen. Klik hier voor de meester-opleiding.

 

spreuken/hogerswijden.gif

 

Je eigen Cirkel van Licht en Liefde

De cirkel die je begint is je eigen cirkel. Samen met de andere leden kun je doen wat je wilt, zolang je de basisprincipes Vrijheid, Vrede en Vriendschap in ere houdt. Zie Vrijheid, Vrede en Vriendschap

  • Je kunt zo vaak bij elkaar komen als je wilt, wat voor jullie praktisch is: eens per maand, eens per week, dagelijks, ...
  • Je kunt een cirkel vormen waarbij alle deelnemers zelfstandig blijven wonen en elkaar één keer of een paar keer per maand ontmoeten. Maar je kunt ook mensen zoeken voor een woongemeenschap en dan kijken of je voldoende gemeenschappelijk hebt om een sterke band te smeden. Zo'n woongemeenschap kun je vormen midden in de stad, maar je kunt ook samen een boerderij kopen en een autarkische woongroep beginnen.
  • Tijdens de inwijdingen met Firewolf is er een specifiek programma, met de nodige flexibilteit om dit aan jullie wensen aan te passen. Iedere cirkel is anders, iedere cirkel is uniek. Tijdens de andere bijeenkomsten doen jullie gewoon waar jullie zin in hebben. Dat is VRIJHEID!
  • Mochten jullie bang zijn voor zoveel vrijheid, dan kan ik jullie helpen regels op te stellen. Dit kunnen heel strakke regels zijn met veel discipline, als jullie daar behoefte aan hebben.

 

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Schermnaam is de naam die anderen zien. Voor extra veiligheid is het beter wanneer uw schermnaam anders is dan uw gebruikersnaam. Minimaal 3 characters. Toegestane tekens: hoofdletters, kleine letters, cijfers, spatie, - en _

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is 8 vermenigvuldigt met vier ?

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal
Cirkel van Licht en Liefde = Vrijheid, Vrede en Vriendschap
Opleiding tot meester(es) van de Cirkel van Licht en Liefde
Oproepen voor een Cirkel van Licht en Liefde
Artikelen over DE Cirkel van Licht en Liefde
Activiteiten van de Cirkel van Licht en Liefde
English website
Contact formulier
Begeleiding van Firewolf
Zoek je aansluiting bij de Cirkel van Licht en Liefde, klik hier
Alles wat je nodig hebt voor de eerste graad van de Cirkel van Licht en Liefde
Oproepen voor een Cirkel van Licht en Liefde
Cirkels van Andreas
Apprentice programma
Ontwikkeld door Nul-A Computers