26-02-2024

Artikelen voor de eerste graad

 

cdnlcirkel/boek.jpg

E-boek Cirkels van Licht en Liefde

141 pagina's. Kosten: 3,50 euro

 

E-boek plus 8 TRANCE-FORMATIES

Bovenstaand e-boek plus acht TRANCE-FORMATIES, die je kunt downloaden. Kosten: 15,00 euro

We hebben geen webwinkel meer. Je kunt het boek en TRANCE-FORMATIES wel bestellen door geld over te boeken naar een prive rekening. Dat kan met ideal. Je kunt ook betalen via paypal. Als je dat wilt, stuur dan bericht via het Contact formulier

De 'Haagse Hooligans' hebben bepaald, dat je alleen online betalingen mag ontvangen, wanneer je een zakelijke bankrekening hebt. Om een zakelijke bankrekening te krijgen, moet je bedelen bij de banken en je onderwerpen aan de banken. Andreas Firewolf voert al sinds 2015 strijd met de Rabo Bankrovers. Firewolf heeft de rechtbank gevraagd het OM opdracht te geven om de Rabo bankrovers strafrechterlijk te vervolgen. Zie Strafrechterlijke vervolging Rabobank. Nu vinden de banken ons niet aardig meer en krijgen we geen zakelijke bankrekening. Zie Nederland discrimineert Firewolf.

 

Uitbereide beschrijving:

De eerste graad van de Cirkel van Licht en Liefde bevat de volgende artikelen.

 • E-boek Cirkels van Licht en Liefde. Dit e-boek is beschikbaar als:
  • PDF-bestand dat je kunt downloaden. Je kunt het daarna lezen op je computer en/of uitprinten en in een ringband inbinden.
  • Een groot aantal webpagina's. Op deze webpagina's kun je reageren, vragen stellen en discussieren met andere leden van de Cirkel van Licht en Liefde.
 • TRANCE-FORMATIES
  • Cirkel van de Grote Moeder

   Sjamanistische inwijding. Je brengt je lichaam van klei naar de Cirkel van Licht en Liefde. De Grote Moeder hakt je lichaam aan stukken en kookt er soep van. Daarna baart ze een lichaam van licht en liefde voor jou.

   Deze TRANCE-FORMATIE helpt je om alles los te laten, je oude leven achter je te laten en helemaal opnieuw te beginnen.

   ... Naakt sta je voor het vuur, in het midden van de cirkel. En alle ogen zijn op jou gericht. Liefde en warmte spreekt uit alle ogen. En je voelt je welkom en veilig. En je verlangt ernaar, je oude leven te offeren. Je wilt je lichaam van klei offeren op het altaar van de Grote Moeder. En nederig kniel je voor haar neer. Je biedt jezelf als offer aan, voor het leven der wereld. En de Grote Moeder aanvaardt je offer. Zij verandert zichzelf in de godin van de dood. En zij wordt gigantisch groot en dreigend. Zij draagt een ketting en armbanden van schedels. En zij pakt een enorm mes en een gigantische heksenketel. Torenhoog rijst zij boven je uit, en zij legt je over de rand van de ketel. Ze drukt haar knie in je rug. Met haar ene hand trekt zij je hoofd naar achter. En in haar andere hand houdt zij het verschrikkelijke mes. Met één snee snijdt ze je keel open, en het bloed gutst naar buiten in de ketel. En je voelt je verzwakken. Terwijl je levensbloed naar buiten gutst, word je duizelig. En de wereld begint te draaien.

   Zij pakt je bij je voeten en houdt je boven de ketel. En al je bloed stroomt in de ketel, en de wereld wordt zwart. Je laat je leven los. En je laat alle beslommeringen en aardse zorgen los. Al je bindingen verdwijnen. En er is niets meer, waarover je je zorgen hoeft te maken. Want je bent nu gescheiden van de wereld. En de grote moeder zorgt voor alles.

   De grote moeder hakt je hoofd af, en gooit het in de ketel. Zij hakt je handen en voeten af, en werpt ze in de ketel. Zij werpt je onderarmen en onderbenen af, en werpt ze in de ketel. Zij hakt je bovenarmen en bovenbenen af, en werpt ze in de ketel. Zij snijdt je borstkas open, en rukt je hart uit je borst. En goedkeurend kijkt zij naar je hart en werpt het in de ketel. Zij rukt je lever en maag uit, en werpt ze in de ketel. Zij rukt je longen, nieren en alvleesklier uit, en werpt ze in de ketel. ...

  • Rondgang van de ziel

   TRANCE-FORMATIE om de ziel te helen. Je begint als ziel in 'de hemel' en je wordt opstandig. Je valt naar de aarde en wordt in een lichaam van klein gezogen. Je komt in opstand tegen de aardse wetten. Daarna kom je tot inkeer en je brengt de hemelse en aardse wetten in harmonie.

   Toen je ziel jong en onschuldig was, was je een kind van de Grote Vader. Alles wat hij zei en deed, leek wijs en verstandig. En je vertrouwde helemaal op de Hemelvader. En toen je ziel wat ouder werd, werd je kritischer. Je begon vragen te stellen. En soms stelde de Grote Vader je teleur. En deze teleurstellingen stopte je weg. Je wilde ze niet zien. En in je onbewuste zijn deze teleurstellingen gaan etteren en zweren. Geleidelijk aan werd je ziel ziek en opstandig. Toen kwam je in opstand tegen de Hemelvader. En je vertelde hem, dat je alles beter wist. En dat jij je eigen paradijs zou scheppen. En met een stel andere zielen daalde je af, uit de allerhoogste hemel. En je sloot je af voor de wijsheid en de liefde van de Grote Vader. En je voelde je schuldig en eenzaam, en vies en voos. En deze gevoelens wilde je niet onder ogen zien. Je bedacht rechtvaardigingen voor je eigenwijsheid en opstandigheid. Alle ongewenste gevoelens stopte je weg in je onbewuste. En daar gingen ze etteren en zweren. Je ziel werd zieker en opstandiger. En je wendde je steeds meer af van de Hemelvader. Je daalde steeds verder af in de materie. En vele sluiers van illusies scheiden je van de Hemelvader.

   Uiteindelijk kwam je bij de aarde. En de enorme zwaarte van de Grote Moeder trok je onweerstaanbaar naar beneden. Je vleugels werden zwaar beschadigd. En een lichaam van klei zoog je naar binnen via de neus. En dit lichaam werd bezield en onrustig. Totdat jij in dit lichaam kwam, was het een onbezield schepsel, zonder doel en zonder ziel. Het gehoorzaamde blindelings de wetten van de Grote Moeder. En het spookte in duisternis rond. Nu kwam jij als lichtbrenger in dit duistere lichaam. Je bracht hemelse wetten in de aardse materie. En de hemelse wetten botsten met de aardse wetten. Dit veroorzaakte verwarring en strijd. En je vocht met het lichaam van klei en tegen de aardse wetten. Je weigerde de aardse wetten te aanvaarden. ...

  • De cirkel betreden

   Je lichaam is een marionet en jij trekt aan de touwtjes. Je stuurt je lichaam naar een Cirkel van Licht en Liefde. Daar word je getransformeerd en ingewijd.

   Hoe sta jij tegenover de Cirkel van Licht. Wil jij een plaats in de Cirkel van Licht? Of wil je eenzaam en alleen in het duistere moeras blijven spoken? Kijk eens goed naar jezelf. Wil je deelnemen aan een lichte en warme cirkel van vrienden en geestverwanten? Of kun je het licht niet verdragen? Stel je open voor de Cirkel van Licht. Treedt binnen in de Cirkel van Licht. En maak voor jezelf een prettige en gezonde plaats.

   Gun je jezelf een plaats in de Cirkel van Licht? Ben jij vriendschap en liefde waard? Of ben jij onwaardig? Gun je je medemensen een warme Cirkel van Licht? Zijn je medemensen je vriendschap en waardering waard? Of zie je je medemensen als moerasduivels en kwade demonen? Stel je open voor je medemensen. En schep samen een Cirkel van Licht. Draag je steentje bij aan de Cirkel van Licht. Straal liefde en waardering uit naar je vrienden en bondgenoten. En versterk de Cirkel van Licht.

   Durf jij in de Cirkel van Licht te komen? Wat vinden je ouders ervan als jij de Cirkel van Licht betreedt? Mag je van je ouders in de Cirkel van Licht? Heb jij hun toestemming nodig? Ben jij een minderwaardig kind of een volwassen individu? Geef jezelf toestemming om in de Cirkel van Licht te gaan. Stap doelbewust en zelfverzekerd in de Cirkel van Licht. En wordt een volwaardig lid van de Cirkel.

   Durf jij in de Cirkel van Licht te komen? Wat vinden je vrienden ervan als jij de Cirkel van Licht betreedt? Mag je van je vrienden in de Cirkel van Licht? Heb jij hun toestemming nodig? Ben jij een onbewust groepsdier of een zelfstandig mens? Maak je los van de sociale druk. En geef jezelf toestemming om in de Cirkel van Licht te gaan. Stap doelbewust en zelfverzekerd in de Cirkel van Licht. En wordt een volwaardig lid van de Cirkel.

  • Openen van de chakras

   Je maakt kennis met je negen chakra's en de negen lagen van de realiteit. Je chakra's worden geopend.

   Hoe sta je tegenover de meester van de Cirkel van Licht? Wat vind je van de meester? Wil je zijn of haar leiding accepteren? Durf je hem of haar te vertrouwen? Durf je je door hem of haar te laten inwijden? Durf je je open te stellen voor de meester van de cirkel? Verander je houding tegenover de meester. Toon eerbied en respect voor de meester. En stel je helemaal open voor de meester. Stel je voor, dat de meester je inwijdt. En dat hij of zij je chakra's opent. Eén voor één.

  • Wat is de cirkel?

   De Cirkel van Licht en Liefde heeft negen dimensies, negen lagen. In deze TRANCE-FORMATIE leer je deze lagen kennen.

   Onze cirkel is een samenwerkingsverband tussen verschillende mensen. Onze cirkel is ons milieu, onze invloedssfeer. We kunnen niet op korte termijn de gehele wereld verbeteren. Maar we kunnen wel onze directe omgeving verbeteren en vullen met licht en liefde. Onze cirkel is onze invloedssfeer, die we steeds beter maken. Hierdoor verbetert de wereld en vooral ons eigen leven. We worden gelukkiger, evolueren sneller en worden betere mensen. Als mens gaan we steeds beter functioneren en we gaan steeds beter samenwerken.

   We richten ons op de samenwerking met elkaar. We doen ons best om met elkaar beter samen te werken en beter samen te leven. Wat heb jij nodig om beter te functioneren? Alle leden van de cirkel willen jou heel graag helpen. Alle leden ondersteunen je. Alle leden vinden jou fantastisch en willen graag, dat het steeds beter gaat met jou. Wat kunnen wij doen voor jou? Waar kunnen wij je mee helpen? Wat hebben de andere leden van de cirkel nodig? Hoe kun jij ze helpen? Wat kun jij voor de andere leden doen? Hoe kun jij de samenwerking verbeteren? Hoe kun jij je medeleden ondersteunen? En wat kunnen we doen om de cirkel te verbeteren? Hoe kunnen we de energie van de cirkel vergroten? Hoe kunnen we de cirkel vrijer, harmonieuzer en vriendelijker maken? Hoe kunnen wij zelf vrijer, harmonieuzer en vriendelijker worden? Wij bevrijden onszelf en elkaar. Wij komen steeds meer met elkaar in harmonie. Onze vriendschap en ons vertrouwen in elkaar groeien. De vriendschap en het vertrouwen in de cirkel groeien. Er komt steeds meer licht en liefde in onze cirkel. En iedere dag wordt onze cirkel beter en beter. Onze cirkel wordt iedere dag vrijer, harmonieuzer en vriendschappelijker. Daar zorgen wij voor. Daar zetten wij ons voor in. Dat realiseren we.

  • Rituelen in de cirkel

   Met rituelen kunnen we onszelf en elkaar helen. In alle negen dimensies. Ook in de seksuele dimensie. Daar wordt extra aandacht aan besteed, omdat veel mensen juist daarmee de grootste problemen hebben. Veel mensen zijn seksueel beschadigd en gedragen zich daardoor destructief. Ruimen we de problemen op in de negen dimensies, dan gaat alles in ons leven beter en beter.

   Ken je het gezegde: "Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg"? Met zo'n gezegde houdt de maatschappij de mensen aan de cultureel bepaalde normen. Maar wil jij je aan saaie en verstikkende normen en waarden houden? Als je anders wilt doen, mag dat dan niet? Moet jij je eigen innerlijke wensen onderdrukken? Moet jij jezelf steriliseren en je netjes gedragen? Moet jij buigen voor de mensen, die zich laten leiden door aangeleerde regels en geboden? Moet jij jezelf onderdrukken uit angst voor afwijzing en sociaal geweld? In de Cirkel van Licht en Liefde hoeft dat niet. In de Cirkel van Licht en Liefde aanbidden we Vrijheid, Vrede en Vriendschap. En hoe kunnen wij vrienden worden, als jij niet vrij mag zijn? Hoe kunnen we vrede scheppen, als jij in onvrede met jezelf moet leven? Krijgen we harmonie als jij jezelf moet onderdrukken? Of als anderen zichzelf moeten onderdrukken? Neen! Daarom hebben we in de Cirkel van Licht en Liefde een ander gezegde: "Doe maar gek, dan doe je al gewoon genoeg". Zeg dat tegen jezelf: "Doe maar gek, dan doe je al gewoon genoeg." En moedig jezelf aan om gek te doen en je uit te leven. En zeg tegen de andere leden: "Doe maar gek, dan doe je al gewoon genoeg." En moedig alle leden aan om gek te doen en zich uit te leven. Verwijder de saaiheid en aangepastheid uit je leven. Verander jezelf in een vrij en spontaan mens. Laat je leven sprankelen van vreugde. ...

   Een ritueel is een toneelstuk, waarmee je iets van jezelf laat zien. Tijdens een ritueel stel je jezelf ten toon. Je toont je innerlijk aan je omgeving. Je brengt iets naar buiten, vanuit je diepste innerlijk. Daarom doe je een ritueel met heel je hart en heel je ziel. Als je met bezieling en passie een ritueel uitvoert, heeft dit een grote transformerende, helende en scheppende macht. Met een ritueel kun je transformeren, helen en scheppen. Dat leer je in de cirkel van licht en liefde.

  • Het fundament van de cirkel

   De Cirkel van Licht en Liefde heeft een stevig fundament: trouw en vertrouwen. Leden van de Cirkel van Licht en Liefde zijn trouw aan hun cirkel en zijn te vertrouwen. In de Cirkel van Licht en Liefde vertrouwen we elkaar helemaal. Zolang er geen absoluut vertrouwen is, is het fundament van de cirkel nog niet sterk genoeg.

   Het dak van onze Cirkel van Licht en Liefde is de hemel. Het dak bestaat ook uit dienstbaarheid, overgave en vertrouwen. We vertrouwen er op, dat we geleid worden door een hogere macht. Deze hogere macht geeft leiding aan ons leven, als we ons er aan overgeven. We kunnen ons hier pas aan overgeven, als we er op durven vertrouwen. Als we niet geloven in een dergelijke macht, kunnen we ons er ook niet aan overgeven.

   Het hart van de Cirkel van Licht en Liefde bestaat uit Vrijheid, Vrede en Vriendschap.

   We streven naar maximale vrijheid. We helpen elkaar ons te bevrijden en steeds vrijer te worden. We willen ons steeds verder ontwikkelen en meer vrijheid verwerven in iedere dimensie.

   We streven naar vrede en harmonie in de Cirkel van Licht en Liefde. Ieder lid doet zijn best met alle andere leden in harmonie te komen en te blijven. We streven ook naar vrede met de wereld om ons heen. We houden rekening met de beperkingen van onze omgeving.

   In de Cirkel van Licht en Liefde zijn we zeer goede vrienden. In tijden van nood staan we elkaar bij en steunen we elkaar. We vertellen elkaar onze behoeften en onze verlangens. We helpen elkaar onze behoeften te bevredigen en onze verlangens te vervullen. Als we iets zien, dat voor een ander lid belangrijk is, dan reageren we daar op. We spelen elkaar voordelen en kansen door. We helpen elkaar ons leven te verbeteren in ieder opzicht.

  • De acht zuilen van de Cirkel van Licht en Liefde zijn:

   • Licht en Liefde
   • Passie en fysieke manifestatie
   • Discipline en intuitie
   • Waardering en Waarheid.

   Onze Cirkel van Licht en Liefde wordt bewaakt door acht machtige zuilen. Als we deze acht zuilen voeden en versterken, blijft onze Cirkel van Licht en Liefde sterk en gezond. Als we deze acht zuilen verwaarlozen of afbreken, raakt onze Cirkel van Licht en Liefde in verval.

   In het oosten staat de zuil van het Licht. Het Licht zorgt ervoor, dat wij helder en duidelijk kunnen zien. We richten ons licht van bewustzijn op de duistere plekken van ons leven. Zo verlichten we de duistere gebieden en kunnen we ze goed bekijken.

   In het westen staat de zuil van de Liefde. Liefde is een energie die ons verbindt. Met Liefde kunnen we elkaar helen en helpen groeien. Met Liefde kunnen we de Cirkel van Licht en Liefde voeden en ontwikkelen.

   In het zuiden staat de zuil van Passie. We accepteren en respecteren onze passies en hartstochten. Passie voor het leven geeft ons de moed en de wil om te leven en de aarde te transformeren.

   In het noorden staat de zuil van Fysieke Manifestatie. Met Fysieke Energie kunnen we onze Cirkel van Licht en Liefde opbouwen.

   In het noord-oosten staat de zuil van Discipline. Je houden aan regels en afspraken nakomen is discipline. Een gedisciplineerde groep mensen is sterk, werkt gecoördineerd en kan grote dingen tot stand brengen.

   In het zuid-oosten staat de zuil van Intuïtie. We stellen ons open voor ingevingen en lessen van de hogere intelligentie.

   In het zuid-westen staat de zuil van Waardering. Wij vinden de Cirkel van Licht en Liefde heel waardevol. Wij hebben heel veel waardering voor de Cirkel van Licht en Liefde. Wij vinden onszelf heel waardevol.

   In het noord-westen staat de zuil van Waarheid. Om te kunnen groeien, moeten we eerlijk zijn tegenover onszelf en tegenover elkaar.

 

cdnlcirkel/boek.jpg

E-boek Cirkels van Licht en Liefde

141 pagina's. Kosten: 3,50 euro

 

E-boek plus 8 TRANCE-FORMATIES

Bovenstaand e-boek plus acht TRANCE-FORMATIES, die je kunt downloaden. Kosten: 15,00 euro

We hebben geen webwinkel meer. Je kunt het boek en TRANCE-FORMATIES wel bestellen door geld over te boeken naar een prive rekening. Dat kan met ideal. Je kunt ook betalen via paypal. Als je dat wilt, stuur dan bericht via het Contact formulier

De 'Haagse Hooligans' hebben bepaald, dat je alleen online betalingen mag ontvangen, wanneer je een zakelijke bankrekening hebt. Om een zakelijke bankrekening te krijgen, moet je bedelen bij de banken en je onderwerpen aan de banken. Andreas Firewolf voert al sinds 2015 strijd met de Rabo Bankrovers. Firewolf heeft de rechtbank gevraagd het OM opdracht te geven om de Rabo bankrovers strafrechterlijk te vervolgen. Zie Strafrechterlijke vervolging Rabobank. Nu vinden de banken ons niet aardig meer en krijgen we geen zakelijke bankrekening. Zie Nederland discrimineert Firewolf.

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Schermnaam is de naam die anderen zien. Voor extra veiligheid is het beter wanneer uw schermnaam anders is dan uw gebruikersnaam. Minimaal 3 characters. Toegestane tekens: hoofdletters, kleine letters, cijfers, spatie, - en _

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is 29 min vierentwintig ?

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal
Contact formulier
Artikelen over DE Cirkel van Licht en Liefde
Activiteiten van de Cirkel van Licht en Liefde
English website
Contact formulier
Begeleiding van Firewolf
Begin zelf een Cirkel van Licht en Liefde
Zoek je aansluiting bij de Cirkel van Licht en Liefde, klik hier
Oproepen voor een Cirkel van Licht en Liefde
Cirkels van Andreas
Apprentice programma
Ontwikkeld door Nul-A Computers