01-01-2010

Cirkels van Licht en Liefde

Wat is de Cirkel van Licht en Liefde?

 

cdnlcirkel/boek.jpg

E-boek Cirkels van Licht en Liefde

141 pagina's. Kosten: 3,50 euro

 

We hebben geen webwinkel meer. Je kunt het boek en TRANCE-FORMATIES wel bestellen door geld over te boeken naar een prive rekening. Dat kan met ideal. Je kunt ook betalen via paypal. Als je dat wilt, stuur dan bericht via het Contact formulier

De 'Haagse Hooligans' hebben bepaald, dat je alleen online betalingen mag ontvangen, wanneer je een zakelijke bankrekening hebt. Om een zakelijke bankrekening te krijgen, moet je bedelen bij de banken en je onderwerpen aan de banken. Andreas Firewolf voert al sinds 2015 strijd met de Rabo Bankrovers. Firewolf heeft de rechtbank gevraagd het OM opdracht te geven om de Rabo bankrovers strafrechterlijk te vervolgen. Zie Strafrechterlijke vervolging Rabobank. Nu vinden de banken ons niet aardig meer en krijgen we geen zakelijke bankrekening. Zie Nederland discrimineert Firewolf.

In dit boek beschrijft Andreas Firewolf:

 • de Cirkel van Licht en Liefde
 • hoe we Cirkels van Licht en Liefde kunnen maken
 • en hoe we daarmee de wereld kunnen TRANCE-FORMEREN.

Inhoud:

 • Wat is de Cirkel van Licht en Liefde
 • Kenmerken van de Cirkel van Licht en Liefde
 • Dimensies van de Cirkel van Licht en Liefde
 • Inwijding in de Cirkel van Licht en Liefde
 • Elkaar helen
 • Organisatie van de Cirkel van Licht en Liefde
 • Geld en spiritualiteit
 • Wetenschap en geloof
 • Mens en god
 • Een nieuwe kosmologie
 • Visioenen

 

spreuken/bestehervormers.gif

 

 • Stel je eens voor: 3% van de mensheid vormt groepen van 7 tot 18 personen. In deze groepen stimuleren de deelnemers elkaar om bewustzijn te vergroten en het gedrag te verbeteren. Als we daar vandaag mee beginnen, hebben we over zes maanden een totaal andere wereld.
 • Het is niet waarschijnlijk dat vandaag 20% van de mensheid zoiets radicaals doet. Het is wel mogelijk, dat jij vandaag met zo'n radicale verandering begint. Dan verbeter je vanaf vandaag systematisch je eigen leven. Dit heeft een positief effect op je omgeving. De toekomst van de wereld wordt bepaald door al die kleine invloeden van miljarden mensen. Jij alleen kunt niet veel invloed uitoefenen. Maar als veel mensen zichzelf en elkaar ontwikkelen, ontwikkelen we gezamenlijk de gehele wereld.
 • Verbeter de wereld, begin bij jezelf! Is dat een loze kreet? Of is dat jouw motto voor de rest van je leven? Wil jij behoren tot de mensen die klagen over de wereld? Of wil jij behoren tot de mensen die zichzelf ontwikkelen en zo de wereld daadwerkelijk verbeteren? De mensen die klagen, zien GEEN verbetering in hun omgeving. Daarom voelen ze zich rot. De mensen die zichzelf verbeteren, zien WEL verbetering in hun omgeving. Daarom voelen ze zich beter. Wil jij je rot voelen, of wil jij je beter voelen?

 

spreuken/DoeMaarGek.gif

 

In de Cirkel van Licht en Liefde richten we ons op de samenwerking met elkaar. We doen ons best om met elkaar beter samen te werken en beter samen te leven. Daartoe stellen we de volgende vragen:

 1. Wat heb jij nodig om beter te functioneren? Alle leden van de Cirkel van Licht en Liefde willen jou heel graag helpen. Alle leden ondersteunen je. Alle leden vinden jou fantastisch en willen graag, dat het steeds beter gaat met jou. Wat kunnen wij doen voor jou? Waar kunnen wij je mee helpen?
 2. Wat hebben de andere leden van de Cirkel van Licht en Liefde nodig? Hoe kun jij ze helpen? Wat kun jij voor de andere leden doen? Hoe kun jij de samenwerking verbeteren? Hoe kun jij je medeleden ondersteunen?
 3. En wat kunnen we doen om de Cirkel van Licht en Liefde te verbeteren? Hoe kunnen we de energie van de Cirkel van Licht en Liefde vergroten? Hoe kunnen we de Cirkel van Licht en Liefde vrijer, harmonieuzer en vriendelijker maken? Hoe kunnen wij zelf vrijer, harmonieuzer en vriendelijker worden?

Dit zijn GEEN algemene en vrijblijvende vragen. Het concreet beantwoorden van deze vragen helpt je JOUW Cirkel van Licht en Liefde te verbeteren. Als jij en een paar andere mensen een Cirkel van Licht en Liefde beginnen, dan beloven jullie elkaar te helpen en te ondersteunen naar jullie beste vermogen. Als je vraag 1 helder en duidelijk beantwoordt, kun je hulp ontvangen. Als vraag 2 helder en duidelijk is beantwoord, kun je hulp geven. En als vraag 3 helder en duidelijk is beantwoord, kunnen jullie samen de sfeer in de Cirkel van Licht en Liefde verbeteren.

DE Cirkel van Licht en Liefde is een abstract concept. JOUW Cirkel van Licht en Liefde is de concrete groep mensen, waarmee jij EEN Cirkel van Licht en Liefde begonnen bent. DE Cirkel van Licht en Liefde is de blauwdruk van alle Cirkels van Licht en Liefde. EEN Cirkel van Licht en Liefde is een groep mensen, die samen een Cirkel van Licht en Liefde zijn begonnen én die zich houden aan de basisprincipes van DE (abstracte) Cirkel van Licht en Liefde. JOUW Cirkel van Licht en Liefde is EEN Cirkel van Licht en Liefde waarvan jij lid bent.

IEDERE Cirkel van Licht en Liefde voldoet aan de basisprincipes van DE (abstracte) Cirkel van Licht en Liefde. Daarnaast heeft iedere Cirkel van Licht en Liefde eigen unieke eigenschappen. Je gaat samenwerken met mensen die op jouw lijn zitten. Jullie moeten je goed voelen in JULLIE Cirkel van Licht en Liefde. Jullie bepalen de regels van JULLIE Cirkel van Licht en Liefde.

 

spreuken/geboortetijd.gif

 

Een Cirkel van Licht en Liefde bestaat uit mensen, die van elkaar houden en die elkaars vrienden zijn én die elkaar helpen bij het verkrijgen van meer bewustzijn. Er zijn meerdere mensen voor nodig. Je kunt niet in je eentje een Cirkel van Licht en Liefde scheppen. Deze mensen moeten streven naar meer bewustzijn en meer liefde.

Je kunt de Cirkel van Licht en Liefde zien als een moestuin of een akker. Als je nooit wiedt, nooit zaait, nooit iets doet, wordt je moestuin een wildernis. Veel voedsel zul je daar niet in vinden. Als je je moestuin goed onderhoudt, voldoende bemest en vrij houdt van ratten, muizen, slakken, etcetera, dan kun je lekkere groenten en heerlijk fruit oogsten.

Voor de Cirkel van Licht en Liefde geldt hetzelfde. Je dient je Cirkel van Licht en Liefde voldoende water en mest te geven en vrij te houden van schadelijke dieren. Water en mest zijn gunstige invloeden, zoals goede gedachten, goede gevoelens, juiste contacten, juiste gezamenlijke activiteiten, etcetera. Schadelijke dieren zijn kwaadaardige gedachten, destructieve gevoelens en asociale emoties. Als een slak doordringt in je moestuin en aan je sla begint, kun je hem gewoon uit je tuin zetten of vangen met een schaaltje met bier. Het is niet leuk, maar ook geen ramp. Als je eens kwaad wordt of je beheersing verliest, is dat ook geen ramp. Je ruimt de schade op en je gaat verder met de ontwikkeling van licht en liefde.

Een Cirkel van Licht en Liefde is een samenwerkingsverband tussen verschillende mensen. Onze cirkel is ons milieu, onze invloedssfeer. We kunnen niet op korte termijn de gehele wereld verbeteren. Maar we kunnen wel onze directe omgeving verbeteren en vullen met licht en liefde. Onze Cirkel van Licht en Liefde is onze invloedssfeer, die we steeds beter maken. Hierdoor verbetert de wereld en vooral ons eigen leven. We worden gelukkiger, evolueren sneller en worden betere mensen. Als mens gaan we steeds beter functioneren en we gaan steeds beter samenwerken.

 

spreuken/aardeherscheppen.gif

 

cdnlcirkel/boek.jpg

E-boek Cirkels van Licht en Liefde

141 pagina's. Kosten: 3,50 euro

 

We hebben geen webwinkel meer. Je kunt het boek en TRANCE-FORMATIES wel bestellen door geld over te boeken naar een prive rekening. Dat kan met ideal. Je kunt ook betalen via paypal. Als je dat wilt, stuur dan bericht via het Contact formulier

De 'Haagse Hooligans' hebben bepaald, dat je alleen online betalingen mag ontvangen, wanneer je een zakelijke bankrekening hebt. Om een zakelijke bankrekening te krijgen, moet je bedelen bij de banken en je onderwerpen aan de banken. Andreas Firewolf voert al sinds 2015 strijd met de Rabo Bankrovers. Firewolf heeft de rechtbank gevraagd het OM opdracht te geven om de Rabo bankrovers strafrechterlijk te vervolgen. Zie Strafrechterlijke vervolging Rabobank. Nu vinden de banken ons niet aardig meer en krijgen we geen zakelijke bankrekening. Zie Nederland discrimineert Firewolf.

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Schermnaam is de naam die anderen zien. Voor extra veiligheid is het beter wanneer uw schermnaam anders is dan uw gebruikersnaam. Minimaal 3 characters. Toegestane tekens: hoofdletters, kleine letters, cijfers, spatie, - en _

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is 80 min negenenzestig ?

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal
Contact formulier
Artikelen over DE Cirkel van Licht en Liefde
Activiteiten van de Cirkel van Licht en Liefde
English website
Contact formulier
Over inwijding in de Cirkel van Licht en Liefde
Iedere dag gaat het beter en beter. Wij streven naar Vrijheid, Vrede en Vriendschap.
Opleiding tot meester(es) van de Cirkel van Licht en Liefde
De ontwikkeling van de cirkel van licht en liefde
Wat kun je doen tegen vervuiling van je milieu?
Geloof en religie in 'de Nieuwe Tijd'
Ontwikkeld door Nul-A Computers