24-01-2022

Algemene informatie

 

adres.jpg

 

Veel mensen hebben behoefte aan persoonlijke begeleiding. Direct contact met een grote leraar en genezer zoals Andreas Firewolf is zeer inspirerend. Direct contact met het energieveld van Firewolf is helend. Een inwijding van Firewolf geeft je direct energie en helpt je enorm vooruit.

 

Mogelijkheden

We willen dat jij zoveel mogelijk het initiatief neemt. Jij moet bepalen wat je wilt en vervolgens proberen dit te realiseren. Daar groei je van. Als je persoonlijke begeleiding wilt van Andreas Firewolf, dan moet jij in actie komen. Jij moet laten weten wat je wilt. Dat kan via het contact-formulier (onderaan de pagina), via email en via een imail aan Andreas Firewolf.

Klik hier voor informatie over persoonlijke begeleiding, aurareiniging en reiniging / zegening van je huis.

 

 • Groepsdagen in ons centrum

  Met een klein aantal andere mensen volg je opleidingsdagen van Andreas Firewolf. Meestal 3 tot 5 deelnemers.

  Meestal beginnen opleidingsdagen om 11.00 uur en eindigen tussen 17.00 uur en 17.30 uur. Deze opleidingsdagen worden gegeven in ons centrum in het uiterste noord-oosten van Nederland. Zie foto boven. Indien je met de trein komt, kunnen we vervoer van en naar het station Winschoten regelen.

  Voor activiteiten die door ons worden georganiseerd, zie Cirkels van Andreas

  Als je met drie tot vijf personen bent, kun je op afspraak opleidingsdagen volgen. Als je samen met wat vrienden een cirkel wilt beginnen, kunnen jullie regelmatig komen voor een groepssessie. Bijvoorbeeld eens per maand of eens per drie maanden. Als je dit wilt, neem dan contact met ons op met het Contact formulier.

  • Kosten bedragen 95 euro per persoon, inclusief koffie en lunch.

 • Workshops in jouw omgeving.

  Als je een paar mensen kent die mee willen doen, kun je Andreas Firewolf uitnodigen om een workshop te geven. Dat kan gewoon in een huiskamer. Zo kun je vrij simpel een Cirkel van Licht en Liefde beginnen.

  • Kosten: 350 euro inclusief BTW (bij minder dan 10 deelnemers.)

   Kosten bij 10 deelnemers en meer: 35 euro per persoon incl. BTW.

  • In principe overal op het vaste land van Nederland ten noorden van de lijn Arnhem - Utrecht - Amsterdam. Ten zuiden van die lijn of op de waddeneilanden alleen in overleg.

 

 

firewolf/bos2.jpg

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

Contact formulier

Als je meer informatie wilt, als je nog vragen hebt of als je iets wilt organiseren, neem dan contact met ons op met dit formulier.

Neem zelf het intiatief.

Naam:

Schermnaam is de naam die anderen zien. Voor extra veiligheid is het beter wanneer uw schermnaam anders is dan uw gebruikersnaam. Minimaal 3 characters. Toegestane tekens: hoofdletters, kleine letters, cijfers, spatie, - en _

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Vraag, foutmelding of klacht

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is 1 plus zes ?

 

reclame/groenepolitiek_rabo5.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula_200.gif

 

Spreken met
Andreas Firewolf

Als je vragen hebt of een telefonisch consult wilt, kun je me bellen

Klik hier voor Telefonisch consult

reclame/varietarier.gif

 

Cirkels van Andreas
Contact formulier
Artikelen over DE Cirkel van Licht en Liefde
English website
Contact formulier
Algemene Leveringsvoorwaarden
Inloggen
Registreren
Cirkels van Andreas
Apprentice programma
Ontwikkeld door Nul-A Computers